Administrator
Temat później sam skasuję, ale..
O co kurwa chodzi?! Nie było mnie 4 dni, nie ma już sojuszu głównego (wiedziałem ze raziel odchodzi, ale nie wiedzialem jak to wyjdzie). Kim my jestesmy?!?! Co sie pozmienialo, dlaczego mam 43 nieodebrane wiadomosci (moge zobaczyc tylko ~10 wiec co bylo w reszcie?).
Odpowiedzi !!!!! Fast plx ;-/
Edit1: Zpaytałbym na gadu, ale mnie nie ma w domu ciagle, jestem na wiosce tyle ze z netem. Gadu nie bede nawet odpalal na tym zlomie, dlatego przez forum pytam.
Administrator
Siemka no wiedzialem ze sie zdziwisz Jestesmy innym sojuszem calkiem znaczy o tej samej tematyce ale juz nie akdemia
pakty z sojuszm d2lod mamy. Dlatego postanowilismy zrobic osobny sojusz bo nie kazdy chce od nas odejsc
Mamy malo czlonkow bo wywalilem tych ktorych nie bylo kilka dni:) wszystko jasne czy cos jeszcze?^^
Administrator
Ale... why nowy oddzielny sojusz? Czemu nie ciągle akademia? W sumie pare akademio-stayerów nie zaszkodzi... No chociaż jeżeli raziel odszedł.. to w sumie już nie to samo te d2lod.. Czystki też rozumiem- gnoje sie nie loguja to won. Dziwnie oj dziwnie ;p
Hmm no chyba kminie mniej więcej... Dziwnie tak wogóle nowy sojusz ;p No dobra, powiedzmy, że kminie. Temat skasuje wieczorem- jak Ci sie coś przypomni z nowości to pisz.
Administrator
Nie no nie kasuj jak by ktos nie wiedzial o co chodzi to sobie zerknie no i jak juz bedziemy na tym pierwszym miejscu w sojuszach xDDDDD to bedzie mozna sobie loknac ze takie dziadostwo kiedys bylo xDDD